en del av  
________________________________________________________________________________________________________________________________
Hem Mottagningen Mottagningskampen Om MK MK 2019 Vänner Samarbetspartners Aspning

Mottagningskampen

Mottagningskampen är en tävling mellan teknologsektionerna på Chalmers som pågår under hela mottagningen. Tävlingen är indelad i fyra grenar: Kappseglingen, Rocken, Cheeret och Finalen.

Mottagningskampen: Kappseglingen (30/8) är ett arrangemang som utspelar sig i Göteborgs egna vallgrav nere i stan. Denna tävling handlar om att varje sektion ska bygga den bästa och snabbaste farkost som sedan ska färdas på vallgravens fartfyllda vatten utav ett sektionslag. Här gäller det att bygga den mest fyndiga och stiligaste farkosten, och sedan få den i mål på snabbast tid.

Mottagningskampen: Rocken (8/9) är Nollans egen konsert under mottagningen. Genom att göra den grymmaste spelningen under hejarop från publiken försöker varje sektionslag att vinna denna gren i Mottagningskampen. En jury utser sedan den bäst rockande sektionen. Rocken är ett samarrangemang med Programkommittén PU.
Mottagningskampen: Cheeret (12/9) sker i samband med Finalen. På fyndiga och roliga sätt hejar lagen i Cheer fram segern för sitt sektionslag i Finalen och sin egen titel som det bästa Cheerlaget. Här gäller det att komma på klockrena ramsor som passar in på ens sektion och klädda i coola, färgglada utstyrslar. Poängen baseras på hur kreativ Nollan är samt hur väl Nollan får igång publiken!
Mottagningskampen: Finalen (12/9) Finalen sker ute på campus Lindholmen, där ett lag från varje sektion tävlar i tre spännande grenar. Runt om på området finns det många aktiviteter för åskådarna; se vad några av Chalmers kommittéer och föreningar har för roliga aktiviteter och passa på att träffa olika företag i deras montrar. Finalen är det avslutande arrangemanget för den centrala mottagningen och avslöjas då det som alla spänt har väntat på - vinnaren av Mottagningskampen!

Kommer du ifrån ett företag som är intresserade av att ställa ut på finalmässan? Kontakta oss på org[a]mk.chs.chalmers.se

   

Poängställning 2019MK - Mottagningskommittén 2019